MUĞLA’DAN TARSUS YERYÜZÜ PAZARINA ZİYARET

Muğla Ticaret Borsası, MUTSO, Menteşe Belediyesi ve Muğla Slow Food ekibi, Tarsus’ta düzenlenen yeryüzü pazarını ziyaret etti.

Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Levent Ünver ile Leyla Ersöz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile birlikte Muğla Slow Food üyeleri 22 Ocak Pazar günü Tarsus’ta düzenlenen yeryüzü pazarı etkinliğine katılım sağladı.

Foça, Şile ve Tarsus’da gerçekleştirilen yeryüzü pazarı etkinliklerinin 4’üncüsünün Muğla Menteşe’de yapılabilirliğinin görüşülmesi adına incelemelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen katılımda, Menteşe Belediyesi, Muğla Ticaret Borsası ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası  işbirliğinde Slow Food Muğla koordinatörlüğünde başarılı bir çalışma yürütülebileceği değerlendirildi.