Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı’ndan aldıkları yazıya istinaden, 10 Şubat 2023 tarihinde firmalarımız ile Viyana Valisi ve Belediye Başkanı Sayın Michael Ludwig beraberindeki Avusturyalı iş insanlarından oluşan heyetin katılımlarıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye-Avusturya İş Forumu’na Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'un iştiraklerinin planlandığı belirtilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu forum hazırlıklarında kullanılmak üzere, Avusturya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüş belirtmek isteyen Üyelerimizin görüşlerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere 2 Şubat 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Borsamıza (borsa@muglaticaretborsasi.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.