Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza iletilen yazıda, Tacikistan Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanı Sherali Kabir'in Ankara ziyareti kapsamında, Sn. Sherali Kabir ve beraberindeki heyetin katılımıyla, 19 Ocak 2023 Perşembe günü, 14.00-15.30 saatleri arasında, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 numaralı salonlarında Birliğimiz organizasyonunda Türkiye-Tacikistan İş Forumu düzenlenecektir. Forumda Tacikistan'daki yatırım fırsatlarının tanıtılacağı bir sunum gerçekleştirilecek olup, Tacik yetkililerle soru-cevap imkanı sunulacaktır.

Foruma katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan Katılım Formunu en geç 18 Ocak 2023 Çarşamba günü öğle saatine kadar Borsamıza (borsa@muglaticaretborsasi.org.tr) eksiksiz bir şekilde doldurarak iletmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.