Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve  Türkiye  Kasaplar  Besiciler  Et  ve  Et  Ürünleri  Esnaf  ve  Sanatkârları federasyonu arasında imzalanan protokole göre federasyona üye olan kasaplar ile kasap esnafı olduğuna dair belge ile müracaat eden kasaplara  İthal Taze Karkas Sığır eti satışı yapılacaktır. Söz konusu  İthal Taze Karkas Sığır Eti satışı aşağıda belirtilen fiyat ve esaslar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Denizli Kombina Müdürlüğü  olarak  aşağıda  belirtilen  evraklar  hazırlandıktan  sonra 08.05.2023 tarihi saat 15:00'a  kadar  incelenmesi  ve  değerlendirilmesi  için  Denizli Kombina Müdürlüğü Pazarlama şefliğine elden, mail veya 0258 268 89 00 -134-135-136 dahili numaralarda kayıt için iletilecektir. Değerlendirme sonrası firmalarımıza geri dönüş yapılacak ve satış programı iletilecektir.

Satış İçin Gerekli Belgeler

a) Vergi Levhası

b) İş Yeri Açma Ve Çalışma Ruhsatı Veya Faaliyet Belgesi (Kasap Olduğuna Dair)

c) 350 Kg Karkas Et Bedelinin Yatırıldığına Dair Dekont Sureti

ç) Firmalar, irtibat  bilgilerini  (posta adresi, telefon  numarası e-posta  v.s) Denizli Et Kombinası Müdürlüğü'ne ibraz edeceklerdir.

d) Talep  formu  ve taahütname  yazımız ekinde  sunulmuştur.  (kaşe  ve ıslak imzalı  olarak teslim edilecektir.)

Son Başvuru Tarih ve Saati : 08.05.2023 Saat  Saat 15:00'e kadardır.

KarkasFiyatları:

Mahreci Kg Fiyatı

Güney Amerika mahreçli (zebu ve nelore cinsi) 150 TL/Kg.

Polonya 155 TL/Kg. Güney Amerika mahreçli 160 TL/Kg.

Türkiye Kesim (Macaristan-Çekya-Slovakya)         165 TL/Kg.

Fransa 175 TL/Kg

Üyelerimize önemle duyurulur.