TARIM BAKANINA ZİYARET

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’ne kurulması planlanan Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmıştı. Bunun üzerine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ve Borsa başkanımız Hurşit Öztürk  ile Muğla Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye – Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve Kadıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ömer Kılınç, Ankara’ya giderek Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek projenin detayları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.