MUĞLA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ İŞLETMELERDE KULLANILMASI KAMPANYASI

Muğla bölgesinde üretilen zeytin ve zeytinyağının turistik tesislerde kullanılması için kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde 11 Mart 2021 Perşembe günü bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Muğla İlk Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkanı Uğur Özen ve Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Muğla İl Kültür Turizm İl Müdür Yardımcısı Filiz Karacaağaç ve İlçe Tarım Müdürü Durmuş Çakır, Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatif Başkanı Kamil Gül katıldı. Kampanya kapsamında yapılan sunumlarda, konuşmacılar Muğla, Bodrum ve Milas bölgesinde yetişen başta zeytin ve zeytinyağının öncelikle turizm tesislerinde kullanılarak hem ekonomiye katkı sağlayacak şekilde güçlendirilmesini, hem de bölgenin gelen ziyaretçilere doğru tanıtımı yapılması açısından önemi belirtildi.